![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 045 Pomógł: 5 Dołączył: 8.11.2004 Skąd: trójmiasto Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
rev.. (dziwna nazwa)
twoja strona nie istenieje nawet The page cannot be found |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 258 Pomógł: 16 Dołączył: 21.09.2004 Skąd: Kielce Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Masz refleks nie ma co. Wstawiłem to 15 lutego, poczekałem 5 dni i zdjąłem, dzisiaj jest 24.
Bez jaj, miałem czekać aż łaskawie sobie zobaczysz ? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 415 Pomógł: 117 Dołączył: 7.09.2005 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
hmmm.. lepszym rozwiazaniem jest zrobic flasha containera... ktory ladowal by okreslona inna animacje.. sztuka w tym by wszelkie SRCe czerpal ze znacznikow PARAM (w samym HTMLu wiec php jak najbardziej (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/biggrin.gif) )... czyli 2 paramy by byly jeden ze sciezka do external flasha.. a drugi z sciezka dla linka (oczywiscie trzeba by bylo ladnie to wszystko oprogramowac, ale to juz nie problem)
-------------------------------------- wiem, ze troche pozno,ale moze ktos bedzie mial podobny problem Ten post edytował LBO 24.02.2006, 11:04:19 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 258 Pomógł: 16 Dołączył: 21.09.2004 Skąd: Kielce Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
@LBO tu chodziło o linka na animacji którą masz już gotową, bez ingerencji w plikach źródłowych. Bo tak cała dyskusja traci sens - w źródle flasha zrobie sobie link i po kłopocie.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 740 Pomógł: 15 Dołączył: 23.08.2004 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
@revyag - LBO chodzilo o zrobienie dodatkowego filmu flasha ktory wczytywalby interesujacy nas inny plik flasha i linkowal go. W takim przypadku nie musimy miec zrodla pliku pierwotnego. Tworzony przez nas dodatkowy film flasha bylby tylko opakowaniem.
Z drugiej strony zgadzam sie z Toba ze ta dykusja dotyczy raczej problemu jak podlinkowac film flasha nie uzywajac flasha, a jedynie html, css ewentualnie js. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 495 Pomógł: 2 Dołączył: 5.02.2006 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Czy w tym:
Da się zagnieździć formularz z danymi? Chodzi mi o to, że animacja ma być linkiem, ale ma przesyłać dane za pomocą formlarza. Czy może odwrotnie sam skrypt zagnieździć w formularzu? Chodzi o taki link w formularz:
Znalazłem rozwiąznie. Dla zainteresowanych: Ten post edytował The Night Shadow 27.02.2006, 13:19:06 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 6.10.2025 - 01:35 |